Telefonrådgivare

.Vill du jobba som telefonrådgivare? Som telefonrådgivare har du möjligheten till att spå, hjälpa och ge råd till människor.

Att jobba som telefonrådgivare är ett väldigt roligt, spännande och underhållande jobb. Att få hjälpa människor med alla sina funderingar och tankar de har. Som telefonrådgivare så får man alla sorters frågor om exempelvis kärlek, relationer, healing, drömmar, ekonomi, framtid och mycket annat. Varje samtal är unikt och ger oändligt med variation.

Som telefonrådgivare får man prata med alla slags möjliga människor i unika situationer. Alla har sina egna funderingar och frågor och söker efter svar och råd. Att kunna finnas här för dem och hjälpa dem ger en underbar känsla som är svårslagen. Att man med sin mediala förmåga, erfarenhet och sina redskap kan spå, vägleda, guida och ge stöd i svåra stunder är fantastiskt och otroligt tillfredställande.

Att man jobbar helt och hållet hemifrån som telefonrådgivare är ett enormt stort plus i kanten! Bekvämligheten och lugnet det ger av att vara hemma samtidigt som man kan hjälpa andra att må bättre är toppen. Du väljer helt fritt varifrån du vill arbeta; kontoret, soffan, vid köksbordet eller varför inte på balkongen? Allt du behöver är din telefon, dina redskap och ett glatt humör.

Vad man väljer att använda för redskap när man spår över telefon är upp till var och en; du använder det du har erfarenhet av och känner dig bekväm med. Man kan till exempel använda tarotkort, pendel, änglakort, din intuition, kaffesump, kristaller och stenar eller vanliga spelkort bara för att nämna några av alla redskap som kan användas.

Du arbetar utifrån dina egna förmågor som till exempel healing åt både människor och djur, kontakt med andra sidan, förmedla budskap, tyda drömmar, bilder och färger, spå med olika typer av kort, se glimtar av framtiden och mycket annat.

Man ska inte stressa när man jobbar som telefonrådgivare utan att det kan vara bra att eventuellt meditera innan man loggar in för att jobba, för att samla kraft, energi och känna sig lugn. Kanske någon annan metod funkar bättre för just dig? Lyssna på musik och slappna av, läsa en bok, vila, ta en promenad, dricka en kopp te, tända några ljus eller kanske någon rökelse för att rena både hus och hem?

Du väljer själv när du vill finnas tillgänglig för att ta emot samtal och kan logga in när du än vill och känner för det; du behöver inte tänka på något schema eller boka in några pass. Oavsett om du är en morgon-, kvälls- eller nattperson så passar kanske ett jobb som telefonrådgivare dig perfekt med tanke på den otroliga frihet och flexibilitet det innebär?

Tycker du om att prata med trevliga människor och älskar att prata i telefon? Tycker du om att skriva texter och publicera dem på en blogg? Är det spännande att spå andra? Har du ett genuint intresse av människor och hur de tänker, känner och fungerar? Då kan du få möjligheten till att vara en del av vårt fantastiska spådoms gäng som finns här för att hjälpa till över telefon. Ansök nu och få möjlighet till ett helt fantastiskt arbete.